Ο Άνδρος κατά τη διάρκεια του Covid

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η Ελλάδα, τις τελευταίες εβδομάδες, έγινε μια ιστορία επιτυχίας κοραναϊού και ένα παράδειγμα του τρόπου αντιμετώπισης του προβλήματος! Τώρα, η χώρα λαμβάνει σταδιακά βήματα προς μια ασφαλή επιστροφή μετά το κλείσιμο του COVID-19, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια όλων των κατοίκων και των επισκεπτών ως κορυφαία προτεραιότητα. Η Άνδρος ανοίγει για να σας καλωσορίσει ξανά και χαλαρώσαμε πολλά από τα μέτρα μας για να περιορίσουμε τη διάδοση του Covid-19. Τώρα μπορείτε να μετακινηθείτε ελεύθερα στους δρόμους της πόλης μας, να ψωνίσετε στα καταστήματά μας, να περπατήσετε γύρω από τα μονοπάτια πεζοπορίας στην Άνδρο, να επισκεφθείτε μπαρ και καφετέριες και να απολαύσετε την εκπληκτική ομορφιά του νησιού.

Εμείς στα Alkyoni Studios και τα Philoxenia Apartments είμαστε περήφανοι που είναι γνωστοί για την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας και αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το προσωπικό μας στην πλειοψηφία κατοικεί όλο το χρόνο στην Άνδρο και έμεινε με ασφάλεια στο σπίτι, έχουμε μια αφοσιωμένη και πεπειραμένη ομάδα έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες σας. Γι 'αυτό, αισθανθείτε σίγουροι για να επισκεφθείτε το νησί της Άνδρου, να κλείσετε τη διαμονή σας μαζί μας και ας σχεδιάσουμε αυτό το ταξίδι μαζί. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε τη δυνατότητα ασφαλέστερου check in διασφαλίζοντας ότι το δωμάτιο που ζητήσατε παραμένει άδειο για τουλάχιστον 1 ολόκληρη ημέρα πριν από το check in. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Γενικά μέτρα ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου στις δημόσιες συγκοινωνίες, ταξί, λεωφορεία, νοσοκομεία, ανελκυστήρες και συνιστάται όταν επισκέπτεστε δημόσιες υπηρεσίες όπως σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια και άλλους χώρους λιανικής. 

Τα μέτρα κοινωνικής απόστασης θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται οπουδήποτε κι αν πάτε, λάβετε υπόψη ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα σε ορισμένους χώρους σε όλη την πόλη. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι ορισμένες από τις τοπικές εμπειρίες που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας ενδέχεται να λειτουργούν με μικρότερη χωρητικότητα ή να προσφέρονται σε ιδιωτική βάση με ειδικές προσφορές και κωδικούς έκπτωσης. Επίσης, ο Άνδρος είναι ένας ιδανικός προορισμός για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες μαλακής περιπέτειας, πολιτιστικές εκδρομές, όπου μπορείτε να εξασκηθείτε σε κοινωνικές αποστάσεις. Βρείτε περισσότερα για αυτές τις δραστηριότητες εδώ.

Ξενοδοχεία μέσα και γύρω από την Άνδρο
Τα ξενοδοχεία όλο το χρόνο ανοίγουν ξανά στις 15 Μαΐου και έτσι κι εμείς!

Νοσοκομείο παραπομπής Andros για ασθενείς με COVID-19:

Το κύριο νοσοκομείο Άνδρου που βρίσκεται στη Χώρα έχει ανατεθεί να αποδεχτεί και να αντιμετωπίσει πιθανές περιπτώσεις COVID-19.

Μείνετε ασφαλείς στην Άνδρο:

Σύμφωνα με τις οδηγίες ασφάλειας και προφύλαξης εκδοθεί από τον ΠΟΥ, σας συμβουλεύουμε τα ακόλουθα μέτρα:

  • Μείνετε τουλάχιστον ένα μέτρο μακριά από άλλα άτομα και αποφύγετε όλα τα πολυσύχναστα μέρη όπου είναι δυνατόν.
  • Πλύνετε τα χέρια σας συχνά για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.
  • Καλύψτε το στόμα και τη μύτη σας με έναν ιστό (όχι τα χέρια σας) όταν φτερνίζεστε ή βήχετε.
  • Καθαρίστε και απολυμάνετε τακτικά αντικείμενα και επιφάνειες που αγγίζονται για να μειώσετε τον κίνδυνο εξάπλωσης μικροβίων.
  • Συνιστάται στα άτομα με πυρετό υψηλότερο των 37,5 ° να μένουν στο σπίτι, να περιορίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο όλες τις κοινωνικές επαφές και να ζητούν ιατρική συμβουλή.
elGreek